miercuri, 26 decembrie 2007

Efectul "RCA la cel mai bun pret din Romania"

La 8 din 10 categorii de asigurari pentru autoturisme, RCA 2008, Ardaf iese pe primul loc. Doar la doua categorii, intre 1801-2000 si peste 2000 cm3 si doar pentru persoane juridice, RCA Asirom trece in fata.

Cam aceiasi situatie e si la categoria autoutilitare, autofurgonete, autocamioane, insa aici RCA Asiban e premiantul

Una peste alta chiar daca in anumite categorii Ardaf pierde locul intai, tot este pe podium. Acest lucru se reflecta clar si in preferintele de cumparare ale soferilor.

In urma aplicarilor pe http://zoom-it.ro/ Ardaf are in jur de 70% din numarul total la RCA 2008.

Momentan pot spune Feliciatari Ardaf, pentru o strategie clara (pret cel mai mic, marketare clara pe pret, simplitate in alegerea variantelor de calcul)!

Nu stiu ce se va intampla in 2008 in zona daunelor, mai ales ca vom avea polite RCA foarte multe pe Ardaf. Sper ca si-au facut calculele bine, pentru a nu ne trezi in situatia de a sari la gatul celor care au polite incheiate la ei..:).

Am sa incerc urmarirea subiectului si sa vad daca raportul daune/prime subscrise va fi subunitar.

Daca acest raport va fi pozitiv, inseamna ca toate celelalte societati au supralicitat la pret. Daca nu, inseamna ca cineva a fost muuuult prea optimist la Ardaf!

Pana la momentul respectiv (undeva peste un an), va urez sarbatori fericite si http://zoom-it.ro/ pentru a afla cele mai bune oferte de asigurari, credite, leasing si produse imobiliare!

Niciun comentariu: