duminică, 26 octombrie 2008

Reclame produse bancare noiembrie...

Nu-i asa ca va simtiti in bani?
Oare de ce toate bancile cred ca romanii stau pe zeci de milioane acasa .. si nu au altceva mai bun de facut decat sa ne anunte dobanzi "uluitoare" la depozitele pentru persoanele fizice?
Bancpost - Ne anunta "Cont de economii de 9% la RON" intr-un spot care ne aminteste de ultimul spot Dacia (bagi un leu in bancomat si te umpli de dulciuri). Singura problema ca pe site-ul Bancpost dobanda e alta: "CEA MAI BUNA SOLUTIE DE ECONOMISIRE“11% - DOBANDA LA SOLD”". Oare ce s-a intamplat? cei de la IT nu se uita la televizor sau cei care au facut reclama au primit un briefing gresit..:))?
CreditEuropeBank - pulseza.. "Depozite de 12%" printr-o reclama cu o multime de porcusori pusculita. Dar iarasi avem probleme fata de site. Lasand la o parte ca site-ul CreditEuropeBank se numeste tot www.financebank.ro (poate nu mai sunt bani pentru un nou domeniu), ne anunta ca de fapt nu 12% e cea mai mare dobanda.. ci 13% (doar pentru pensionari si studenti).
Mesajul pare destul de clar.. hai sa dam 13% la studenti ca sa luam din milioanele lor in loc sa-i cheltuie pe bere si cola. Iar de pensionari ce sa mai zicem.. poate fi o oferta pentru cei care ies acum la pensie din Justitie si de la Autoritatea Aeronautica..:).
Deci dam 13% .. dar va rugam.. nu prea multi.. ca nu avem ce face cu banii.. insa avem nevoie de reclama.. asa ca era in buget!
Si alte reclame pe aceiasi tema - Piraeus, Abn .. care de fapt se rebranduieste pe bani putini in RBS).

Si de departe cel mai ok spot in noiembrie e la BRD!
Pacat ca reclama duce totusi prea departe ideea de ce fel de servicii primesti la BRD..:) Totusi...:))
In rest Nadia cu Nastase si Hagi.. fac toti banii.

Niciun comentariu: